De ce suc natural de fructe ambalat in Bag in Box?

O metoda relativ noua de conservare a sucurilor naturale de fructe este pasteurizarea lor si introducerea in ambalaje Bag in Box. Sucul este produs prin tocarea, presarea, pasteurizarea si apoi introducerea in pungi BIB de diferite volume – uzual 3, 5 si 10L. In cazul sucului de mere, de exemplu, umplerea este efectuata la o temperatura intre 82- 85°C, asigurand in cazul unui ambalaj nedeschis, o durata de viata pe raft de pana la un an, iar dupa deschidere de pana la 1 luna.

Sucurile astfel obtinute sunt 100% naturale, fara adaosuri de aditivi, conservanti, arome, coloranti sau zahar.

 Se pot obtine de asemenea diferite melanje de sucuri naturale, combinand sucul de mar cu cel de morcov, sfecla rosie sau coacaze. Principalele ingrediente ce pot fi regasite in aceste sucuri sunt: apa, fructoza, glucoza, oligoelemente si vitamine (potasiu, calciu, magneziu, vitamina C, A, B1, B2, etc), tanini, fibre brute in cazul sucurilor nefiltrate.

Leave a reply